beats by dre cheap

Odjeca koja mi ne treba

Rece mi neki poznanik da je si nesto kupio jer je to po snizenoj cjeni dobio. U istom mahu kaze da ne zna hoce mu li u dogledno vrijeme to trebati. I dodaje da se sada bolje osjeca, jer je time sam sebe nagradio.

Nikada nisam mogao shvatiti zasto si neko kupuje odjecu koja mu ne treba. Dobro, sto se tice ljepseg pola, to je naravno druga prica. Imam potpuno razumijevanje kad su one u pitanju, pa ja to nerazumijevanje iskljucivo na nas muskarce odnosim.

Ja imam patike i imam cipele. Ovisno od situacije oblacim ili jedne ili druge. Posjedujem dvije jakne. Jedna za zime, druga za ostala godisnja doba. Imam malo vise traperica, ali su uvijek ili plave ili crne boje. Imam jedne suncanice, mada ne znam gdje se tacno nalaze. Ali sta ce mi druge? Dok se nesto nije izlizalo, poderalo ili pokvarilo ja ne kupujem novo. Prisilno imam neke nepotrebne odjece za posla i moram priznati da mi se unutarnji ves redovno sam izmjenjiva. Ali, bice prije da je suprugu nekako u tu zavijeru protiv mene upetljana.

Svake godine na ovom svijetu preko 12.000.000 djece izpod 5 godina umire od gladi. Ne da nemaju sta obuci, nego nemaju sta jesti i piti! A ja se bolje osjecam kad si kupim kosulju koja mi ne treba. Zao mi je, ali ovo nadilazi moj razum.

Pozor: Jasan stav!
http://jasanstav.blogger.ba
12/11/2010 14:34